KUKA OLEN?

Olen yrittäjä ja valmentaja, jolle ihmisten hyvinvoinnin edistäminen on lähellä sydäntä. Erityisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutus, elämäntapamuutokset, kehonmuokkaus ja liikkuvuusharjoittelu. Valmennustyössä pääsen yhdistämään hyvät kuuntelutaitoni, päämäärätietoisuuteni, liikunnallisuuteni sekä laajan tietämykseni liikuntaharjoittelusta, liikkeestä ja anatomiasta. 

Personal Trainer- tutkinnon lisäksi olen valmistunut fysioterapeutiksi ja lähihoitajaksi. Fysioterapeuttina osaan ottaa valmennuksessa huomioon tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat sekä tarkastella liikkeitä biomekaanisesta näkökulmasta. Lähihoitajakoulutus on niin ikään antanut eväitä valmennustyöhön, sillä olen päässyt työskentelemään eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa. Lisäksi osallistun säännöllisesti alaani liittyviin lisäkoulutuksiin pitääkseni tietoni ja taitoni ajan tasalla. Liikunta- ja terveysalalta minulta löytyy vuosien työkokemus. Olen valmentanut kuntosaliketjussa, ohjannut liikuntaryhmiä, työskennellyt vastaanottotyössä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian parissa, toiminut fysioterapeuttina sairaalassa ja työskennellyt toimintakykyä ja kuntoutusta edistävänä henkilökohtaisena avustajana sekä nykyisin toimin keskusvastaavana kuntokeskus Liikku Myllypurossa valmennusten ohessa. 

Liikunta on ollut iso osa elämääni pienestä pitäen, mistä on ollut myös paljon hyötyä valmentajana. Liikuntaharrastusten kautta minulla on monipuolisesti tietämystä eri lajeista, kokemusta tavoitteiden asettelusta ja niiden saavuttamisesta sekä tietoa millä tavoin motivaatiota liikkumiseen voi lisätä. Viimeisimmät vuodet liikuntaharrastukseni ovat keskittyneet pääasiassa kuntosaliharjoitteluun, tanssiin, telinevoimisteluun ja lenkkeilyyn, mutta taustaa löytyy useista muista lajeista kuten crossfitista, lentopallosta ja yleisurheilusta.


KOULUTUKSET

Fysioterapeutti (2021)
Lähihoitaja (2017)
Personal Trainer EHFA (2015)
Liikuntalääketieteen perusopinnot (2015)
Terveystiedon ja terveyden edistämisen perusopinnot (2015)
Useita terveys- ja liikunta-alan lisäkoulutuksia, kuten:
Mobility-ohjaaja (2024)
Liikuntapsykologian perusteet (2022)
Psyykkinen valmennus (2022)
Voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä (2021)
Kahvakuulaohjaaja (2015)